2010. január 14., csütörtök




látjátok, mikor kezdtem ezt az egész fotózás-ügyet, bénán benne felejtettem a dátumot...csúnya így, de annyira szép volt ott, akkor a Balaton, ezért nem volt szívem kitörölni az e sorozatból született képeket

4 megjegyzés:

  1. Jaj a Balaton...!!! Olyan szép minden évszakban! Alig várjuk, hogy amikor lehet, mehessünk. Nagyszüleim Csopakon éltek, sokat nyaraltam itt gyermekkoromban. Nem tudom elképzelni a nyarakat egy kis balatonozás nélkül. Nekem többet ad, mint bárhol máshol a tengernél.

    VálaszTörlés
  2. Olvastam a blogodban Csopakról. Klassz, ugyanis nekem is Csopak a Balaton legkedvesebb helye. Édesapám egy állami gazdaságban dolgozott, Csopakon volt az állami gazdaságok központi üdülője... gyerekkoromban évekig nyaraltunk ott 2 hetet, nem többet, de én akkor zártam egy életre a szívembe a magyar tengert. Szép élmények, kedves emberekkel való megismerkedés, szabadtéri mozizás (ez isteni volt-pokróc-szúnyog-tücsökciripelős éjszakák).
    Nem emlékszel esetleg erre az üdülőre?
    Nektek van törzshelyetek, ahová időről időre visszajártok vagy mindig új vidéket fedeztek föl a Balcsin?

    VálaszTörlés
  3. Hát Csopakra a nagyanyai házba minden nyáron megyünk. Másik nagy kedvenc, ahová egyszer jó lenne egy második otthon, az a Káli-medence. Egyenlőre csak egy szép álom!

    VálaszTörlés
  4. Igen, az gyönyörű.
    Kapolcson biztos jártatok már...Szép álom, nevezzük inkább terveteknek (ez így jobban cseng), ott tényleg csúcs lenne egy házikó.
    Eszter, ha te is hiszel abban, hogy jó gondolatokat be tudunk "vonzani", akkor sokat-sokat gondolj rá...és egyszer meglesz!
    Szia!

    VálaszTörlés